Sportmassage: blessures bestrijden en voorkomen

Klassieke sportmassage

Klassieke sportmassage

  Ontspanningsmassages verminderen stress en spanning

Ontspanningsmassage heerlijk na een vermoeiende dag of week

Klassieke sportmassage: het genezen van blessures van sporters en niet sporters

Sportmassage is voor alle sporters een probaat middel om sneller te herstellen van blessures. Blokkades in de spieren worden afgebroken, afvalstoffen worden sneller afgevoerd, Het gevolg is een sneller herstel en een verminderde kans op nieuwe blessures.

Sportmassage in de praktijk

Sporters met blessures - maar ook mensen met RSI klachten - hebben veel baat bij sportmassage. Bij een sportmassage wordt de blessure manueel behandeld. Met de pressie van vingers en handen worden vastzittende spieren weer losgemaakt. De doorbloeding komt hierdoor weer op gang en de getroffen spieren kunnen snel herstellen. Goed doorbloede spieren zijn daarnaast minder kwetsbaar voor blessures, sportmassage voorkomt zodoende ook blessures.

Ontspanningsmassages

Ontspanningsmassages hebben al jaren hun nut bewezen ook in mijn reeds 15 jaar bestaande praktijk. De massage kan de spanning volledig wegnemen die je onbewust hebt opgebouwd in de spieren en het neemt ook geestelijk een last van je schouders. 
Ik heb veel goede ervaringen met mensen met spanningen en/of stressklachten.
Ook is deze massage gewoon fijn om zomaar eens te laten doen. Daarom een leuk idee om iemand in uw omgeving eens te verrassen met een massagebon..

Stoelmassages

Stoelmassages op het werk of bij u thuis of in mijn praktijk behoren ook tot de mogelijkheden. Daarbij hanteer ik zeer aantrekkelijke tarieven bij meerdere behandelingen op 1 lokatie. Ik werk geheel volgens een eigen ontwikkelde methode die zowel activerend als rustgevend kan werken. Speciaal bij gevallen van beginnende RSI klachten is de methode zeer werkzaam in combinatie met de medical tape deze methode heeft reeds diverse successen behaald.

Tape en bandages

Tot de praktijk van de sportmassage behoort ook het aanleggen van tapes en bandages. Met conventionele sporttape worden spieren of een gewricht tijdelijk gefixeerd. Sporters kunnen ondanks hun blessures toch presteren. Helaas beperkt de conventionele sporttape de bloedcirculatie en lymfeavoer, het herstel van blessures duurt hierdoor langer. Vanwege dit zwaarwegende nadeel, is Sportmassage Deventer overgegaan op het medical taping concept. Een revolutionaire, nieuwe soort tape, ondersteunt het lichaam zonder de doorbloeding te belemmeren.

T. (0570) 636 631 – info@sportmassagedeventer.nl – Kiskadee